Пролеће – лето 2022. године!!! Представљамо Вам јединствену и оригиналну TEAM BUILDING понуду која ће улити нову снагу вашој компанији и обновити дух јединства и поверења Вас и Ваших запослених. Или Вас и Ваших пословних партнера којима желите приредити изненађење, зашто да не? Створићете незаборавне тренутке уживајући у нетакнутој природи и предивним призорима кањона реке Дрине. Изаберите датум и место једрења у једнодневном или вишедневном трајању. Бићете у прилици да потпуно еколошки, користећи снагу ветра, упознате лепоте Националног парка Тара .

Зашто да изаберете баш нас?

Ми смо тим који жели да Вам пружи посебно искуство градећи са вама добру и дугу сарадњу. Размишљаћемо о сваком детаљу а посебно вашој безбедности док учите нешто ново. Пружићемо вам основно знање у једрењу и управљању пловилима за које вам није потребна дозвола и посебно искуство.

Шта је то у чему ћете уживати ?

Нудимо Вам да уз подршку наших инструктора једрења  проведете лепе тренутке  на води и природи која окружује језера Перућац , Заовине и Зворничко. Користећи наша спортска пловила, обогатите Ваше искуство , направите сјајне фотографије и учврстите Ваше пријатељство и тимске везе. Једрењем на пловилима различитих типова и захтевности ослободите авантуристички дух, пробудите дете у себи, напуните батерије и уживајте у одмору спремајући се за нове пројекте и пословне задатке. Очекујемо Вас!

ekipa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *